De Lionsclub Maastricht is opgericht 15 April 1970. Charter night was 20 November 1970. Nl 108C0 / USA 021451. Daarmee is deze Lionsclub de eerste en oudste Lionsclub van Maastricht. Het maakt deel uit van Lions International.

Onze organisatie is aanwezig in de meeste landen van de wereld en heeft meer dan 1.350.000 leden verspreid over meer dan 46.000 clubs.

Het motto van de Lions is “We Serve”. Hiermee trachten de Lions oa. wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevoderen en algemeen welzijn te dienen.

Voor iedere Lion is het een eer tot de Lions-organisatie toe te treden en te behoren. Door de gezamenlijke inzet ontstaan hechte banden en onderlinge betrokkenheid.

Welkom op de website van de Lions Club Maastricht

LCM Rally                                                                       Zweit Veur Leid                                                           Bouwstenen voor

gelegenheidstoespraken

Beste Lions,

Op 4 september 2019 hebben we samen op een plezierige wijze het nieuwe Lionsjaar 2019-2020 geopend. Het thema voor dit jaar is Mens en Machine.

Tijdens onze clubavonden zullen we worden verrast door een scala van sprekers die ons laten zien waar de mens op maatschappelijk, professioneel en wetenschappelijk gebied zoal mee bezig is.

Tevens zal er aandacht worden besteed aan de inzet van de Machine, ons dierbaar transportmiddel dat ons en alles wat we consumeren van A naar B brengt.

Het nieuwe bestuur heeft er zin in!

W. Meulenberg

President LC Maastricht 2019-2020