De Lionsclub Maastricht is opgericht 15 April 1970. Charter night was 20 November 1970. Nl 108C0 / USA 021451. Daarmee is deze Lionsclub de eerste en oudste Lionsclub van Maastricht. Het maakt deel uit van Lions International.

Onze organisatie is aanwezig in de meeste landen van de wereld en heeft meer dan 1.350.000 leden verspreid over meer dan 46.000 clubs.

Het motto van de Lions is “We Serve”. Hiermee trachten de Lions oa. wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen volkeren te bevoderen en algemeen welzijn te dienen.

Voor iedere Lion is het een eer tot de Lions-organisatie toe te treden en te behoren. Door de gezamenlijke inzet ontstaan hechte banden en onderlinge betrokkenheid.

Welkom op de website van de Lions Club Maastricht

LCM Rally                                                                       Zweit Veur Leid                                                           Bouwstenen voor

gelegenheidstoespraken

Geachte lions,

Een nieuw clubjaar is gestart en met veel elan heeft Lionsclub Maastricht het thema “duurzaamheid”  gelanceerd om dat vanuit diverse invalshoeken verder te ontdekken. Niet alleen vanuit een mileu en energie optiek, maar vele invalshoeken zullen in het  business model van ondernemingen embed moeten worden om toekomstig bestendig te zijn. Denk ook aan de aandacht binnen een samenleving voor zwakkeren, aandacht voor samenwerking tussen organisaties, tussen regios en landen alsmede opkomen voor die zaken die we van belang achten.

Kortom een probelematiek breed genoeg om als Lions Maastricht de tanden in te zetten en 2018-2019 zowel voor de club als voor de goede doelen die we supporten een succesvolle periode te laten zijn.

We serve,

President LC Maastricht 2018-2019